WSPÓŁPRACA
Chilli Czosnek i Oliwa to blog kulinarny poświęcony tematyce kuchni śródziemnomorskiej, który istnieje od maja 2013 r. Na blogu publikuję wysokiej jakości treści: przepisy ze zdjęciami, recenzje książek, restauracji i sprzętu AGD, a także relacje z imprez kulinarnych i moich podróży. W 2017 r. Chilli Czosnek i Oliwa znalazł się w rankingu TOP 7 najbardziej inspirujących blogów kulinarnych według Magazynu VIVA!
Mam na imię Zuzanna, mieszkam w Piasecznie k. Warszawy i zajmuję się kulinariami i fotografią. Przygotowuję autorskie przepisy, potrawy sama stylizuję i fotografuję. Zobacz moje portfolio. Z wykształcenia jestem dietetykiem oraz technologiem żywności. Szczególnie interesuję się dietą śródziemnomorską, której poświęciłam osobny dział na moim blogu (przejdź do działu). Więcej na stronie O mnie.
Chętnie podejmę współpracę zgodną z charakterystyką bloga. Zapraszam do współpracy firmy, czasopisma i magazyny, strony i portale internetowe, agencje PR oraz restauracje.
Statystyki bloga:
39 292 UU miesięcznie
91 921 odsłon miesięcznie
Dane na marzec 2018 r. Szczegółowe dane wysyłam do wglądu na życzenie.
Kanały komunikacji:
Facebook - 10 000+ fanówInstagram - 2100+ obserwatorów
Newsletter - 1000+ subskrybentów
Proponowane formy współpracy:
- przepisy z lokowaniem Twojego produktu na blogu
- posty sponsorowane (pojedynczy artykuł lub cykl tematyczny)
- autorskie przepisy ze zdjęciami na potrzeby czasopism, portali internetowych, firm
- fotografia i stylizacja kulinarna
- warsztaty z fotografii kulinarnej
- recenzje produktów lub usług
- konkursy na blogu lub Facebook'u
- artykuły na temat diety śródziemnomorskiej, zdrowego stylu życia i tematy okołokulinarne
- niestandardowe formy współpracy
Wyróżnienia:
- Wyróżnienie w Międzynarodowym Konkursie Fotografii Kulinarnej Foodelia. Znalazłam się w zestawieniu dziesięciu najlepszych fotografów 2016 roku.
- Jestem finalistką Ogólnopolskiego Konkursu Fotografii Kulinarnej w kategorii profesjonaliści. Link do mojego zdjęcia.
- I. miejsce w konkursie organizowanym przez markę Arla Apetina. W nagrodę pojechałam na kulinarny weekend do Londynu, a mój przepis został opublikowany w Magazynie Pyszne nr.09/16
Zaufali mi:
Miałam przyjemność współpracować z:
- Magazynem Sól i Pieprz - przepisy i zdjęcia do numeru 1/2018
- Wydawnictwem Znak - przepis i zapowiedź najnowszej książki oraz konkurs w październiku 2016 r.
- Printu - recenzja fotoksiążki kulinarnej i konkurs w maju 2016 r.
- Mercato Bar i Delikatesy - recenzja restauracji w marcu 2016 r.
- Gorenje - wpisy sponsorowane w grudniu 2015 r. i w styczniu 2016 r.
- Magazyn "Dbam o zdrowie" - przepisy i zdjęcia do numeru 09/2015
- Magazyn internetowy "Green Canoe Style" - przepisy i zdjęcia do numeru 2015/2
- Wydawnictwo Burda Książki - recenzja książki "Gotowanie po włosku w 20 minut" Gino D'Acampo
- Indexfood - przepisy i zdjęcia z lokowaniem produktów w marcu 2014 r., marcu 2014 r,, kwietniu 2014 r. i lipcu 2014 r.
Wszystkich chętnych do współpracy zapraszam do kontaktu mailowego: chilliczosnekioliwa@gmail.com
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Serdecznie dziękuję za wizytę na moim blogu i pozostawione komentarze:) Jeżeli wypróbowałaś/eś przepis z mojego bloga, prześlij mi zdjęcie, a umieszczę je w galerii na Facebooku.