WSPÓŁPRACA

Chilli Czosnek i Oliwa to blog kulinarny poświęcony tematyce kuchni śródziemnomorskiej, który istnieje od maja 2013 r. Na blogu publikuję wysokiej jakości treści: przepisy ze zdjęciami, recenzje książek, restauracji i sprzętu AGD, a także relacje z imprez kulinarnych i moich podróży.

Mam na imię Zuzanna, mieszkam w Piasecznie k. Warszawy i zajmuję się kulinariami i fotografią. Przygotowuję autorskie przepisy, potrawy sama stylizuję i fotografuję. Zobacz moje portfolio. Z wykształcenia jestem dietetykiem oraz technologiem żywności. Szczególnie interesuję się dietą śródziemnomorską, której poświęciłam osobny dział na moim blogu (przejdź do działu). Więcej na stronie O mnie.

Chętnie podejmę współpracę zgodną z charakterystyką bloga. Zapraszam do współpracy firmy, czasopisma i magazyny, strony i portale internetowe, agencje PR oraz restauracje.


Statystyki bloga:


49 837
 UU miesięcznie
98 793 odsłon miesięcznie

Dane na lipiec 2017 r. Szczegółowe dane wysyłam do wglądu na życzenie.

Kanały komunikacji: 

Facebook - 7500+ fanów
Instagram - 1050+ obserwatorów
Newsletter (uruchomiony luty 2017 r.) - 500+ subskrybentów

Proponowane formy współpracy:

  • przepisy z lokowaniem Twojego produktu na blogu
  • posty sponsorowane (pojedynczy artykuł lub cykl tematyczny) 
  • autorskie przepisy ze zdjęciami na potrzeby czasopism, portali internetowych, firm 
  • fotografia i stylizacja kulinarna 
  • warsztaty z fotografii kulinarnej 
  • recenzje produktów lub usług 
  • konkursy na blogu lub Facebook'u 
  • artykuły na temat diety śródziemnomorskiej, zdrowego stylu życia i tematy okołokulinarne 
  • niestandardowe formy współpracy
Moje zdjęcia można kupić w Agencji Fotograficznej StockFood.

Wyróżnienia:

  • Wyróżnienie w Międzynarodowym Konkursie Fotografii Kulinarnej Foodelia. Znalazłam się w zestawieniu dziesięciu najlepszych fotografów 2016 roku. 
  • Jestem finalistką Ogólnopolskiego Konkursu Fotografii Kulinarnej w kategorii profesjonaliści. Link do mojego zdjęcia. 
  • I. miejsce w konkursie organizowanym przez markę Arla Apetina. W nagrodę pojechałam na kulinarny weekend do Londynu, a mój przepis został opublikowany w Magazynie Pyszne nr.09/16

Zaufali mi:

Miałam przyjemność współpracować z:

Wszystkich chętnych do współpracy zapraszam do kontaktu mailowego: chilliczosnekioliwa@gmail.com

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za wizytę na moim blogu i pozostawione komentarze:) Jeżeli wypróbowałaś/eś przepis z mojego bloga, prześlij mi zdjęcie, a umieszczę je w galerii na Facebooku.