2 komentarze:

  1. Jako wegetarianka cieszę się, ze trafiłam na Twoją stronę. Przypadkowo kupiła zielone papryczki szpiczaste i zapytałam Googla jak je przyrządzić. Trafiłam na Twoje tapas. wyszło na to, że od godziny siedzę i kombinuję co zrobię na obiad i kolacje dla siebie i córki, też wegetarianki. Mąż ma na obiad policzki wołowe :-) . Na chwilę obecną dopiekają się pomidory z cebulą, czosnkiem i chili wg. Twojego przepisu, zrobię dip. Mam nadzieję, że będzie po królewsku - kalafior, pieczone plastry bakłażana nie jak zwykle z jogurtem i koperkiem ale uświetni jei Twój dip pomidorowy :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cześć :) Jest mi bardzo miło, że spodobał Ci się mój blog :) Uczta zapowiada się iście po królewsku, ja bardzo chętnie zjadłabym taki posiłek :)

      Usuń

Serdecznie dziękuję za wizytę na moim blogu i pozostawione komentarze:) Jeżeli wypróbowałaś/eś przepis z mojego bloga, prześlij mi zdjęcie, a umieszczę je w galerii na Facebooku.