Przetwory

Pasta harissa
Domowe oliwki marynowane
Domowy ocet aromatyzowany
Domowa oliwa aromatyzowana
Domowa sól ziołowa
Domowe suszone pomidory
Turecka pasta paprykowa
Galaretka z pigwy
Pasta z pieczonej papryki
Passata pomidorowa
Dżem z pomidorów i chilli


Kiszone cytryny


Jak wykorzystać kiszone cytryny?
Ajwar

Jeżeli spodobał Ci się ten wpis, pozostańmy w kontakcie. Możesz śledzić moją stronę na Facebooku lub Google +, aby być na bieżąco z kolejnymi wpisami. Obserwuj mnie też na Instagramie, gdzie znajdziesz migawki z mojego codziennego życia.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za wizytę na moim blogu i pozostawione komentarze:) Jeżeli wypróbowałaś/eś przepis z mojego bloga, prześlij mi zdjęcie, a umieszczę je w galerii na Facebooku.